E1

Joukkuetoiminta

SKK:n E1/07 joukkue pyrkii tarjoamaan jokaiselle pelaajalleen mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa omalla tasollaan hyvässä seurassa ja laadukkaissa puitteissa.

 

SKK E1/07 toivottaa myös kaikki uudet pelaajat tervetulleeksi kokeilemaan voisiko tämä olla sinun joukkueesi. Jos siis kaipaat uusia kavereita tai olet kiinnostunut muuten, ota rohkeasti yhteyttä (alempana yhteystiedot).

SKK E1/07 kunnioittaa seurasiirtoasioissa SJL:n linjausta lapsi- ja nuorisourheiluun liittyen.

 

Toiminnassamme pyrimme kasvattamaan ja kehittämään pelaajaa niin IHMISENÄ, URHEILIJANA kuin myös JÄÄKIEKKOILIJANA.

 

Ihmisenä pyrimme kasvattamaan hyvään käyttäytymiseen ja toisen kunnioittamiseen. Pyrimme luomaan kasvuympäristön jossa luotetaan toiseen, opitaan toimimaan ryhmässä ja jossa koetaan onnistumisen elämyksiä. Innostavassa ilmapiirissä kehitämme itsetuntoa ja itseluottamusta, vahvistamme minäkuvaa ja tuemme intohimoisen lajia rakastavan pelaajan sytyttämisessä.

 

Urheilijana opettelemme liikunnalliseen, monipuoliseen ja terveelliseen elämäntapaan. Opettelemme myös elämänhallintataitoja (harjoittelu, ravinto, lepo ja palautuminen, koulu, perhe, vapaa-aika...).

 

Jääkiekkoilijana kehittymisen päämäärinä on lajitaidot, pelitaidot, pelitilannetavoitteet, pelitilanneroolit ja pelin ymmärtäminen.

 

Lisäksi kannustamme kaikkia harrastamaan mahdollisimman monipuolista liikuntaa mahdollisimman pitkään.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

 

Harjoitukset ja ottelut:

 

Toimintaan ja -harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä joukkueenjohtaja Mikko Anttilaan, 045 2764902, mikko.anttila@mbnet.fi.

 

Joukkue pelaa tulevalla kaudella 2018-2019 SJL:n alaista E1/07 ikäluokan sarjaa.

 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja:

Mikko Anttila              Puh: 045 2764902           E-mail: mikko.anttila@mbnet.fi

 

Vastuuvalmentajat:

Rami Mannila             Puh: 044 3264410           E-mail: rami.mannila@pesmel.com

 

 

Valmentajat:

Mika Ikola        

Vesa-Pekka Laiho

Jani Jouppi

 

Rahastonhoitaja:

 

 

Joukkueen harkka- ja pelikalenteri löytyy nimenhuuto.com palvelusta.Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito