Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan!

 

Seinäjoen Kiekkokerho tarjoaa mahdollisuuden osallistua seuramme toimintaan erillaisissa rooleissa ja kunnioitamme sitä panosta minkä kukin tuo tullessaan. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan kykyjensä ja mahdollisuuksiensa mukaan.

 

Meillä voit olla mukana niin pelaajana, ohjaajana/valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, toimihenkilönä, seuratoimijana... Meille riittää, kun tuot innostuksesi sekä asenteesi, jotta voimme yhdessä rakentaa Pohjanmaan liikuttavinta seuraa.

 

Kaikki urheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuran jäseniksi. Voit myös halutessa liittyä seuran kannatusjäseneksi.

 

Pelaamaan tai liikkumaan

 

Mikäli olet innokas peluri/pelurinalku tai muuten tykkäät liikkua, meillä kiekkokerhossa on monenlaisia mahdollisuuksia liittyä mukaan toimintaan.

Vasta-alkajille meillä on luistelu- ja kiekkokoulu tai liikuttava kerho jotka ovat matalankynnyksen toimintaa joihin on helppo liittyä mukaan.

Joukkuetoimintaan mukaan haluavat löytävät JOUKKUEET osiosta seuramme joukkueet joihin on mahdollisuus liittyä mukaan. Sieltä löydät lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedot joihin ottamalla yhteyttä saa neuvoja kuinka tulla mukaan toimintaan.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös valmennuspäällikkö Ismo Sirénin 050 3256503, ismo.siren@kiekkokerho.fi.

 

Seura- tai joukkuetoimintaan

 

Jos olet kiinnostunut ohjaajana/valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai toimihenkilönä toimimisesta lasten ja nuorten liikunnan parissa, kiekkokerhossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan, kehittymään, onnistumaan.

 

Suomen Jääkiekkoliiton tukemana pystymme kouluttamaan ja kehittämään seura- ja joukkuetoimijoita ja samalla rakentamaan parempaa seuratoimintaa.

 

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan toimintaan, ota yhteyttä valmennuspäällikkö Ismo Sirénin

050 3256503, ismo.siren@kiekkokerho.fi.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

 

Jokaisen harrastajan vakuutus on voimassa vain jäsenenä ja siksi rekisteröityminen on pakollista myös kiekkokoululaisille.

 

Se ei sido mihinkään ja sen voit tehdä helposti viereisestä linkistä! REKISTERÖITYMINEN

 

Seinäjoen Kiekkokerho Ry:n kausimaksut 2017-2018:

 

Liikuttava Kerho: 0 €, Ilmainen nyt ja aina!

 

Luistelu- ja Kiekkokoulu: 0 €,  Ilmainen nyt ja aina!

 

F1-F2: 250 €

E1-E2: 350 €

D1-D2: 450 €Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito